چه چیزی نان غوطه وری در روغن را در رستوران ها بسیار خوشمزه می کند
testing table - Oct. 17, 2023
. این سوال که چرا غذاهای رستورانها خیلی بهتر از چیزی است که میتوانیم در خانه درست کنیم، همیشه پیچیدهتر از آن است که بتوان به راحتی پاسخ داد، اما برای اکثر غذاها، مهارت آشپزهای حرفهای بارزترین تفاوت است. این همان چیزی است که روغن غوطه وری خوب را برای مردم گیج کننده می کند. این فقط روغنی است که در یک کاسه خوب با مقداری نان ریخته شده است. چگونه می تواند بسیار بهتر از انجام همان کار در خانه باشد؟ خوب، موضوع به دو چیز ساده برمیگردد: آنها ممکن است از دستور العملهای بهتری برای تزریق روغن غوطهوری خود استفاده کنند، اما مهمتر از همه، آنها فقط از روغن تازهتر و با کیفیتتر استفاده میکنند
هنگامی که ما به غوطه ور کردن نان در روغن فکر می کنیم، معمولاً با روغن زیتون سروکار داریم و مواد کمی از نظر کیفیت نسبت به آن ماده اصلی مدیترانه ای در معرض طیف وسیع تری قرار می گیرند. زنجیره تامین پیچیده روغن زیتون به این معنی است که اغلب میتوان آن را به اشتباه برچسب زد، فاسد کرد یا با موادی مانند روغنهای ارزانتر و کمتر طعمدار شد. از سوی دیگر، رستوران های خوب معمولاً به دنبال مواد اولیه با بالاترین کیفیت هستند و به همان چیزهایی که از قفسه می خورید رضایت نمی دهند.
راز بدست آوردن روغن زیتون با کیفیت رستوران برای غوطه وری نان، یادگیری در مورد برچسب زدن است. ابتدا روغن زیتون فوق بکر پیدا کنید. همچنین میتوانید بطریهایی را بیابید که «تاریخ برداشت» یا «بسته بندی» را برای زیتونها ذکر میکند، نه فقط تاریخ مصرف، زیرا این سطح از شفافیت نشانه خوبی است که روغن زیتون شما با آن قطع نشده است. برچسب های سازمان های مستقل کیفیت نیزنشانه خوب دیگری است. در نهایت، اطمینان حاصل کنید که بطری را دریافت کرده اید که بیش از 18 ماه در قفسه قرار نگرفته است و سعی کنید ظرف 60 روز پس از باز کردن آن از آن استفاده کنید..
هنگامی که مقداری روغن زیتون خوب دریافت کردید، میتوانید با تزریق روغن خود با طعم اضافی از گیاهان و ادویهها، از روغنهای غوطهوری رستوران ها تقلید کنید. گیاهان خشک شده مانند پونه کوهی، رزماری و ریحان محبوب ترین هستند و بدون تغییر طعم و مزه، درخشندگی خوبی به روغن زیتون می دهند. برای دم کردن روغن زیتون، فقط روغن خود را در تابه ای روی حرارت ملایم تا متوسط گرم کنید، مخلوط ادویه خود را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشانید. سپس بگذارید تا دردمای اتاق خنک شود و برای نگهداری به یک بطری غیر واکنشی منتقل کنید. این طعم اضافی ممکن است همان چیزی باشد که برای بازسازی روغن نان مورد علاقه خود در خانه به دنبال آن هستید.